Exclusive

 

STUDIE-NANNY-BROCHURE-EXCLUSIVEDe toekomst van uw kinderen gaat u aan het hart. U wilt dat zij hun talenten maximaal ontplooien, een goede opleiding volgen en zich sterk ontwikkelen. Daarmee leggen zij de basis voor maatschappelijk succes en persoonlijk geluk.

Het Nederlandse onderwijssysteem is over het algemeen goed. Maar voor uw kinderen wenst u net iets meer. U wilt dat zij zich nu al de studievaardigheden van de toekomst eigen maken, de 21st century learning skills.

Wij staan voor studiebegeleiding op het allerhoogste niveau. Dankzij een individuele coach in de eigen vertrouwde omgeving groeit uw zoon of dochter uit tot een krachtige en ontwikkelde persoonlijkheid.

Wij kunnen desgewenst verder gaan dan alleen de studiebegeleiding voor uw zoon of dochter. Studie Nanny at Home Exclusive komt ook tegemoet aan uw andere wensen die verband houden met de ontwikkeling van uw zoon of dochter. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Specialistische ondersteuning bij leerproblemen en leerblokkades; zoals ADHD en dyslexie.
  • Advisering en begeleiding door de Orthopedagogische Praktijk Maltha.
  • Het ophalen van uw kind van school;
  • Uitbreiding werktijden bespreekbaar;
  • Uw zoon of dochter kan door omstandigheden langdurig niet naar school.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan gerust contact met ons op. In een vertrouwelijk en persoonlijk gesprek kunnen wij onze dienstverlening toelichten en toespitsen op uw persoonlijke wensen.