Exclusive, maatwerk op het gebied van studiebegeleiding

 

STUDIE-NANNY-BROCHURE-EXCLUSIVE

Exclusive, maatwerk op het gebied van studiebegeleiding. Het Nederlandse onderwijssysteem is over het algemeen goed. Maar aan het leren van studievaardigheden van de toekomst, 21st century learning skills wordt geen aandacht besteed. Het is belangrijk dat zij hun talenten maximaal ontplooien en zich kunnen ontwikkelen tot zelfstandige individuen. Daarmee leggen zij de basis voor maatschappelijk succes en persoonlijk geluk.

 

Wij staan voor studiebegeleiding op het allerhoogste niveau. Dankzij een individuele coach in de eigen vertrouwde omgeving groeit uw kind uit tot een krachtige en ontwikkelde persoonlijkheid. Wij kunnen desgewenst verder gaan dan alleen de studiebegeleiding voor uw kind. Studie Nanny at Home Exclusive komt ook tegemoet aan uw andere wensen die verband houden met de ontwikkeling van uw zoon of dochter. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Specialistische ondersteuning bij leerproblemen en leerblokkades; zoals ADHD en dyslexie;
  • Advisering en begeleiding door de Orthopedagogische Praktijk Maltha;
  • Het ophalen van uw kind van school;
  • Uitbreiding werktijden bespreekbaar;
  • Uw zoon of dochter kan door omstandigheden langdurig niet naar school.

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan gerust contact met ons op. In een vertrouwelijk en persoonlijk gesprek kunnen wij onze dienstverlening toelichten en toespitsen op uw persoonlijke wensen.