Behoefte aan meer dan kinderopvang aan huis? Kies een Studie Nanny!

Veel ouders geven de voorkeur aan kinderopvang aan huis, bijvoorbeeld omdat zij het niet prettig vinden om hun kind op een andere locatie achter te laten. Maar het kan nog beter. Kiest u voor Studie Nanny at Home, dan krijgt u meer dan alleen kinderopvang aan huis; u krijgt een nanny die uw kind op een professionele manier kan begeleiden bij het maken van huiswerk!

 Overgang groep 8 naar middelbare school

Over Studie Nanny at Home

Studie Nanny at Home biedt professionele huiswerkbegeleiding voor kinderen vanaf groep 5 van de basisschool tot aan het laatste jaar van de middelbare school. U kiest zelf één van onze speciaal opgeleide ‘Studie Nanny’s,’ die een aantal keer per week na schooltijd langskomt. Uw kind wordt dan geholpen bij het inplannen van het huiswerk en het leren voor overhoringen en toetsen. Er wordt ook veel aandacht besteed aan studievaardigheden, waar uw kind nog jarenlang profijt van heeft. Aan het eind van de middag wordt het maakwerk gecontroleerd en het leerwerk overhoord.

Meer dan alleen kinderopvang aan huis

Door een Studie Nanny in te schakelen slaat u twee vliegen in één klap: u heeft kinderopvang aan huis én iemand die uw zoon of dochter kan begeleiden bij het maken van huiswerk. Omdat de kinderen gewoon thuis worden begeleidt in plaats van op een externe locatie, kunnen zij hun schoolwerk in een vertrouwde omgeving doen. Ook voor de ouders wordt dit als prettig ervaren. Het is tevens mogelijk om een Studie Nanny te delen met bijvoorbeeld buren of bevriende ouders. Daarbij kunt u middels het leerlingvolgsysteem insCool de voortgang van uw kind in de gaten houden. Dit systeem wordt tevens gebruikt om met de Studie Nanny te communiceren en afspraken te maken.

Wilt u ook meer dan alleen kinderopvang aan huis?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel voor een vrijblijvend gesprek naar 030-2740430.