Betaalbare hulp studie

Heeft u behoefte aan betaalbare hulp studie voor uw kind? Dan bent u bij Studie Nanny at Home aan het goede adres. Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over onze Studie Nanny’s en wat zij voor u kunnen betekenen.

 Studie nanny Utrecht

Wat is een Studie Nanny?

Onze Studie Nanny’s zijn speciaal opgeleide studiebegeleiders die betaalbare hulp bij studie verzorgen voor kinderen van groep 5 tot en met het examenjaar van het middelbaar onderwijs. Uw kind wordt op een professionele wijze begeleidt bij het maken van het schoolwerk en het leren voor toetsen. Ook worden er studievaardigheden en studiemethodieken aangeleerd. 

Wat is de aanpak?

De studiebegeleiding vindt minimaal één middag per week plaats, na schooltijd. Dit gebeurd in kleine groepjes van maximaal zes kinderen. De Studie Nanny helpt uw kind bij het inplannen van het huiswerk (zowel op de korte als op de lange termijn), en leert de leerling verschillende studievaardigheden aan. Aan het eind van de middag wordt het gemaakte werk besproken en wordt het leerwerk overhoord.

Hoe blijf ik op de hoogte?

De Studie Nanny noteert al het gemaakte schoolwerk en overige opmerkingen in InsCool, het speciaal ontwikkelde leerlingvolgsysteem van Maltha. Zo kunt u de voortgang van uw kind nauwlettend in de gaten houden. InsCool biedt u tevens de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week met de Studie Nanny in contact te blijven.

Wat zijn de kosten?

Afhankelijk van de grootte van het groepje heeft u al betaalbare hulp bij studie voor uw kind van €70,- per uur. En doordat zaken als naschoolse opvang en extra huiswerkbegeleiding niet meer nodig zijn, kunt u behoorlijk wat geld besparen. Met Studie Nanny at Home is betaalbare hulp bij studie voor iedereen mogelijk!

Meer weten over betaalbare hulp bij studie?

Wilt u graag meer weten met betrekking tot betaalbare hulp bij studie voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.