Betaalbare nanny

Op zoek naar een betaalbare nanny? Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over de voordelen en de mogelijkheden van Studie Nanny at Home.

Een goede voorbereiding op het nieuwe leren start met een Studie Nanny at Home

 

Een betaalbare nanny voor studiebegeleiding

Een betaalbare nanny die studiebegeleiding biedt, dat is toch ideaal? Onze Studie Nanny’s zijn  speciaal opgeleide studiebegeleiders die studiebegeleiding verzorgen voor kinderen van groep 5 t/m het examenjaar van het middelbaar onderwijs. Uw kind wordt professioneel begeleidt bij het maken van het schoolwerk en het leren voor toetsen. Daarnaast worden er verschillende studievaardigheden en studiemethodieken aangeleerd.

 

De werkwijze van Studie Nanny at Home

De studiebegeleiding vindt, afhankelijk van de behoeften van u en uw kind, minimaal één middag per week plaats. Dit is altijd na schooltijd, in kleine groepjes van maximaal zes kinderen, bij u of bij uw vrienden thuis. Want u kunt een Studie Nanny ook delen! De Studie Nanny helpt de leerlingen met het inplannen van het huiswerk (zowel op de korte als op de lange termijn) en leert hen verschillende studievaardigheden aan. Aan het eind van de middag, wanneer het huiswerk af is, wordt het gemaakte werk besproken en het leerwerk overhoord.

 

Altijd op de hoogte blijven

De Studie Nanny noteert al het gemaakt schoolwerk en overige opmerkingen in InsCool, het speciaal ontwikkelde online leerlingvolgsysteem van Maltha. Zo kunt u dagelijks bekijken wat uw kind allemaal heeft gedaan. Het systeem biedt u tevens de mogelijkheid om met uw Studie Nanny te communiceren.

 

Wat zijn de kosten van een betaalbare nanny?

U heeft al betaalbare studiebegeleiding aan huis vanaf €70,- per uur. Als u daarbij bedenkt dat kosten aan naschoolse opvang en extra huiswerkbegeleiding wegvallen, zult u zien dat een betaalbare nanny voor studiebegeleiding wel degelijk mogelijk is!

 

Meer weten over een betaalbare nanny?

Heeft u ook interesse in een betaalbare nanny die uw kind studiebegeleiding kan bieden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een overzicht van de beschikbare Studie Nanny’s in uw regio!