Betaalbare studiebegeleiding

Voor veel ouders zijn de dure bijlessen en huiswerkbegeleiding groepen een doorn in het oog. Maar er is ook betaalbare studiebegeleiding! Graag vertellen we u wat meer over de mogelijkheden van een Studie Nanny.

Wat is een Studie Nanny precies?

Een Studie Nanny at Home is een speciaal opgeleide studiebegeleidster die studiebegeleiding voor kinderen van groep 5 t/m het examenjaar van het middelbaar onderwijs verzorgt. Uw kind of kinderen worden professioneel begeleidt bij het maken van hun schoolwerk en het leren voor toetsen. Daarnaast leren de kinderen studievaardigheden en studiemethodieken.

 

Studie nanny Utrecht

Wat is de werkwijze?

De studiebegeleiding vindt minimaal één middag per week plaats, na schooltijd. Dit is altijd bij u thuis. De Studie Nanny helpt met het maken van de planning (zowel op de korte als op de lange termijn) voor het huiswerk, en leert de leerling verschillende studievaardigheden aan. Aan het eind van de middag, wanneer het huiswerk af is, wordt het gemaakte werk besproken en wordt het leerwerk overhoord. Voor basisschoolleerlingen wordt gebruik gemaakt van de SmartsCool modules. Hierbij is het doel om via leuke activiteiten de studievaardigheden te leren op jonge leeftijd.

Hoe blijf ik op de hoogte?

Bij alle leerlingen noteert de Studie Nanny het gemaakt schoolwerk en overige opmerkingen in insCool, het leerlingvolgsysteem van Maltha Studiecoaching. Zo kunt u de voortgang van uw kind nauwlettend in de gaten houden. InsCool biedt u tevens de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week met uw Studie Nanny in contact te blijven.

Wat zijn de kosten?

U heeft al betaalbare studiebegeleiding aan huis vanaf €70,- per uur. Maar dat is nog niet alles. Doordat naschoolse opvang en extra huiswerkbegeleiding overbodig worden, hoeft u hier geen geld meer aan uit te geven. En dat betekent dat u nog meer kunt besparen. U ziet, betaalbare studiebegeleiding is wel degelijk mogelijk!

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over betaalbare studiebegeleiding? Neem dan contact met ons op!