Een goede voorbereiding op het nieuwe leren start met een Studie Nanny at Home!

Wat is het nieuwe leren?

Steeds meer middelbare scholen in Nederland stappen over op het nieuwe leren. Dit onderwijsconcept vraagt van leerlingen dat ze verantwoordelijkheid leren nemen en zelfstandig leren werken en kennis vergaren. Hierbij speelt de docent niet langer de rol van ‘kennisverstrekker,’ maar begeleidt hij de leerling als coach. Ook worden er bij het nieuwe leren alternatieve beoordelingsmethodes gehanteerd.

 

Omschakelen niet altijd probleemloos

Niet alle leerlingen schakelen even makkelijk over naar het nieuwe leren. In de praktijk blijkt dat veel leerlingen het gevoel hebben dat ze in het diepe worden gegooid, en moeite hebben om bij te blijven op school. Ze vinden het vaak lastig om alles zelf in te plannen. Ook blijkt dat er op school niet altijd voldoende tijd is om de leerlingen de individuele aandacht te geven die ze nodig hebben.

 

Een goede voorbereiding met Studie Nanny at Home

Om leerlingen optimaal voor te bereiden op het nieuwe leren biedt Studie Nanny at Home tóp-studiebegeleiding aan huis voor leerlingen vanaf groep 5 van de basisschool tot aan het examenjaar van de middelbare school. Deze studiebegeleiding is echt gericht op het ‘leren leren’ en het eigen maken van de zogeheten 21st century learning skills. Onder andere planning en mindmappen komen aan bod. Basisschoolleerlingen leren spelenderwijs middels funworkshops, middelbare scholieren krijgen onder andere digitale E-trainingen. De studiebegeleiding vindt plaats in groepjes van maximaal zes leerlingen, waardoor elke leerling volop individuele aandacht krijgt.

Kortom, met studiebegeleiding van Studie Nanny at Home wordt uw kind optimaal voorbereid op het nieuwe leren! Wilt u meer weten over hoe een Studie Nanny kan helpen bij een goede voorbereiding op het nieuwe leren? Kijk dan op www.studienannyathome.nl! Hier kunt u tevens een overzicht van alle Studie Nanny’s in uw regio bekijken.

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × een =