Een Studie Nanny: een gastouder aan huis, maar dan beter!

U bent op zoek naar een gastouder aan huis, bijvoorbeeld omdat u veel werkt? Studie Nanny at Home laat u graag kennismaken met de Studie Nanny’s; het ideale alternatief voor een gastouder aan huis!

Het nieuwe leren met Studie Nanny at Home

Voor wie is een Studie Nanny?

Studie Nanny’s zijn ideaal voor leerlingen vanaf groep 5 tot en met het examenjaar van de middelbare school, en dan met name zij die moeite hebben om (zelfstandig) aan de slag te gaan met hun huiswerk. Ook leerlingen die moeite hebben met het inplannen van hun maak- en leerwerk, of nog niet hebben geleerd hoe ze moeten leren, hebben veel baat bij begeleiding van een Studie Nanny.

Wat is de werkwijze van een Studie Nanny?

De leerling wordt geholpen bij het inplannen van het schoolwerk en het aanbrengen van structuur en overzicht. Daarnaast wordt er volop aandacht besteed aan het aanleren van verschillende studievaardigheden. Aan het einde van de middag wordt het gemaakte werk besproken en het leerwerk overhoord.

Kan ik zelf een Studie Nanny kiezen?

Jazeker! Op www.studienannyathome.nl/studie-nannys kunt u zelf een beschikbare Studie Nanny in uw regio uitzoeken. Komt u een Studie Nanny tegen die u aanspreekt, dan kunt u direct een bericht sturen naar de betreffende regiomanager, die vervolgens contact met u opneemt om een afspraak te make voor een intakegesprek.

Frequentie huiswerkbegeleiding

Afhankelijk van de behoefte en beschikbaarheid van de leerling komt de Studie Nanny een aantal middagen per week na schooltijd langs; doorgaans wordt er gestart met twee tot drie dagen per week.

Op die manier kunnen eventuele achterstanden op school snel worden weggewerkt. De frequentie kan natuurlijk altijd geleidelijk aan worden afgebouwd.

Heeft u interesse in een alternatief voor een gastouder aan huis?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel voor een vrijblijvend gesprek naar 030-2740430.