Een Studie Nanny: meer dan alleen een oppas aan huis!

U bent op zoek naar een oppas aan huis? Maar wilt ook dat uw kind goed wordt begeleid bij het maken van het huiswerk? Dan is een Studie Nanny de ideale oplossing!

Voorbereiden op de toetsweek

Over Studie Nanny at Home

Studie Nanny at Home biedt professionele studiebegeleiding voor kinderen vanaf groep 5 tot aan het laatste jaar van de middelbare school. Onder begeleiding van een speciaal opgeleide ‘Studie Nanny’ gaan de kinderen een aantal keer per week na schooltijd aan de slag met hun huiswerk en het aanleren van allerlei belangrijke studievaardigheden. Aan het eind van de middag wordt het maakwerk gecontroleerd en het leerwerk overhoord.

Meer dan een oppas aan huis

Door een Studie Nanny in te schakelen pakt u meerdere kwesties tegelijk aan: u heeft een aantal middagen per week een oppas aan huis, én uw kind wordt optimaal begeleid bij het maken van het huiswerk. Doordat de studiebegeleiding plaatsvind bij u thuis (of bij bekenden van u) in plaats van op een externe locatie, kunnen kinderen hun schoolwerk doen in een vertrouwde omgeving. Verder kunt u middels ons eigen leerlingvolgsysteem, waar al het schoolwerk en overige opmerkingen in genoteerd worden, de voortgang van uw kind in de gaten houden. Ook kunt u via dit systeem 24/7 met uw Studie Nanny communiceren.

Zelf een Studie Nanny kiezen

Een oppas aan huis kiest u zelf, en dat geldt ook voor een Studie Nanny. Op deze pagina kunt u direct zien welke Studie Nanny’s in uw regio er beschikbaar zijn. U kunt de betreffende regiomanager een bericht sturen met uw voorkeur, waarna deze contact met u op zal nemen voor een intake gesprek.

Heeft u ook interesse in meer dan een oppas aan huis?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel voor een vrijblijvend gesprek naar 030-2740430.