Hoe leert uw kind eigenlijk?

Ieder kind heeft zich een bepaalde stijl van leren eigen gemaakt.
Het kan zijn dat deze leerstijl weinig effectief is en onvoldoende resultaat oplevert. Het gevolg is frustratie, demotivatie, verminderde concentratie en uitstelgedrag. Uw kind raakt in een vicieuze cirkel waar het niet meer uit lijkt te komen. De kans is groot dat uw kind op de verkeerde manier aan het leren is.

 

In welke onderstaande leermethode herkent u uw kind?

Afbeelding bron: leren leren methode

 

Effectiever leren maakt leren leuker

Het is tijd om deze vicieuze cirkel te doorbreken en ervoor te zorgen dat leren leuker en effectiever wordt voor uw kind! Leren om te kunnen groeien tot een krachtige en ontwikkelde persoonlijkheid waarin eigen talenten benut kunnen worden.

 

Een effectiever leerstijl leren

Wij gaan samen met uw kind opzoek naar de juiste leerstijl die bij uw kind past. In een 12-weekse basiscursus ‘Leren Leren’, besteden wij aandacht aan algemene studievaardigheden en gaan we praktisch lerend aan de slag aan de hand van het huiswerk van uw kind.

Bekijk hier het filmpje van Studie Nanny / Coach at Home.

 

Oplossing is een cursus leren leren

Wij bieden een cursus aan bij u thuis, in de veilige en vertrouwde omgeving van uw kind. U weet dan zeker dat uw kind thuis aan het werk is met schoolwerk en aan het leren van studievaardigheden. De cursus is geschikt voor kinderen vanaf groep 5 t/m eindexamen middelbare school.

U kunt ook een groepje samenstellen met kinderen van uw vrienden en vriendinnen. Dit groepje kan bestaan uit maximaal 6 kinderen, zowel voor basisschoolleerlingen als middelbare scholieren. Voor u betekent dit dat u de kosten van een Studie Nanny/Coach at Home kunt delen en uw kinderen bij u thuis opgevangen worden.
Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar https://www.studienannyathome.nl/cursus-leren-leren/

Nog geen reacties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + drie =