Huiswerkbegeleiding aan huis in Bilthoven

Voor kinderen van groep 5 t/m eind middelbare school bieden wij huiswerkbegeleiding aan huis, dit doen wij landelijk maar ook in Bilthoven. De insteek is kinderen te leren leren!

 

Wat is huiswerkbegeleiding aan huis in Bilthoven?

Voor lagere school leerlingen in Bilthoven is huiswerkbegeleiding aan huis iets anders dan voor middelbare school leerlingen in Bilthoven. Bij basisschoolleerlingen ligt de focus veel meer op het spelenderwijs leren leren en bij middelbare school leerlingen ligt de focus op het aanleren van hoe te leren.

 

Huiswerkbegeleiding aan huis Bilthoven

 

Hoe werkt huiswerkbegeleiding aan huis in Bilthoven?

Een universitair afgestudeerde orthopedagoge komt aan huis in Bilthoven om uw kind in de veilige omgeving te helpen met het schoolwerk. Aan de hand van het schoolwerk kijken we hoe uw kind leert en waar er verbeterpunten zitten. Wij geven uw kind praktische handvatten hoe te leren.

 

Voor wie is de huiswerkbegeleiding?

Hoe ziet de huiswerkbegeleiding aan huis in Bilthoven eruit voor leerlingen van de basisschool? Speciaal voor deze leerlingen hebben wij funworkshops ontwikkeld. Als we bijvoorbeeld het thema plannen behandelen gaan we koekjes bakken. Als je koekjes gaat bakken moet je namelijk ook plannen: recept zoeken, ingrediƫnten verzamelen, deeg maken etc.

Gaat uw kind volgend jaar naar de middelbare school? Download dan hier ons gratis E-Book met 10 tips om een goede start te maken.

Voor middelbare scholieren hebben we ook huiswerkbegeleiding aan huis. Wij hebben per leerjaar en niveau studievaardigheden modules ontwikkeld. Deze zijn door onze eigen professionals in de afgelopen 37 jaar ontwikkeld. Het zijn studievaardigheidsmodules die gebaseerd zijn op hersenfuncties. Dus we werken vakoverstijgend.

 

Huiswerkbegeleiding aan huis voor middelbare scholieren

 

Interesse in huiswerkbegeleiding?

Als u meer informatie wilt over onze huiswerkbegeleiding dan kunt u, geheel vrijblijvend, met ons contact opnemen en in een gesprek kunnen wij u meer informatie geven.