Huiswerkbegeleiding aan huis in Blaricum

In Blaricum en omgeving komen wij aan huis voor huiswerkbegeleiding. Het grote voordeel hiervan is dat uw kind(eren) gewoon veilig thuis met hun schoolwerk aan de slag gaan en hierin begeleiding krijgen.

 

Aan wie bieden wij thuis huiswerkbegeleiding in Blaricum?

Huiswerkbegeleiding aan huis in Blaricum kunnen wij bieden aan 1 kind maar ook aan een groepje kinderen (max. 5 kinderen). De kinderen mogen van verschillende leeftijden- leerniveaus en leerjaren zijn. De begeleiding is voor kinderen vanaf groep 5 t/m eind middelbare school.

 

Huiswerkbegeleiding aan huis in Blaricum

Foto: Sophie en Femke, 2 vriendinnen uit Blaricum hebben al sinds november samenĀ  een Studie Coach aan huis. “Ik vind het super om bij Sophie thuis te studeren. Onze studiecoach Anne helpt ons 3 middagen in de week en het gaat goed op school. Al mijn onvoldoendes zijn weg!”

Onze professionals voor huiswerkbegeleiding in Blaricum

Wij werken met professionals, dus niet met studenten. Wij werken met orthopedagogen / psychologen en onderwijskundigen die naast hun universitaire opleiding ook een 2-weekse interne opleiding hebben doorlopen. Onderdelen van de opleiding zijn:

  • Signaleren van leerproblemen en leerstoornissen
  • Aanleren van studievaardigheden
  • Veiligheidskunde
  • Omgangskunde en Etiquette leer

 

Wat kunnen wij voor uw kind(eren) in Blaricum betekenen?

Heeft u kind leerproblemen,moeite met plannen of wellicht een leerachterstand? Leert uw kind veel maar ziet u dat niet terug in goede schoolresultaten? Dit kunnen allemaal redenen zijn om eens met onze studie coach van Studie Nanny/Coach at Home Blaricum te praten om te zien waarmee wij uw kind(eren) kunnen helpen.

 

Wat kunnen wij voor uw kind betekenen in Blaricum

Vrijblijvend gesprek

Of huiswerkbegeleiding aan huis in Blaricum ook iets voor uw kind is, is volledig afhankelijk van de behoefte van u en uw kind(eren). Geheel vrijblijvend kunnen wij u hierin adviseren. U kunt hiervoor met ons contact op nemen via info@studienannyathome.nl of 030-27 40 430.