Huiswerkbegeleiding aan huis

U bent op zoek naar iemand die uw kind huiswerkbegeleiding aan huis kan geven? Dan bent u bij Studie Nanny at Home aan het juiste adres!

Een Studie Nanny en huiswerkbegeleiding aan huis

Een Studie Nanny verzorgt huiswerkbegeleiding aan huis voor kinderen van groep 5 t/m het examenjaar van de middelbare school. Uw kind wordt op professionele wijze begeleidt met zijn of haar schoolwerk, maar in plaats dat dit op een externe locatie gebeurt zoals bij de meeste huiswerkinstituten het geval is, vindt de huiswerkbegeleiding aan huis plaats.

De Studie Nanny komt ’s middags na schooltijd naar u toe en helpt uw kind met het inplannen van het schoolwerk. Aan het einde van de middag wordt het gemaakte huiswerk gecontroleerd en wordt het leerwerk overhoord en besproken. De Studie Nanny noteert al het gemaakte schoolwerk alsmede overige opmerkingen in het zogeheten leerlingvolgsysteem van Maltha Studiecoaching, zodat u de voortgang van uw kind goed in de gaten kunt houden.

Studie Nanny at home opleiding studie nanny at home

 

Waarom huiswerkbegeleiding van een Studie Nanny?

Omdat de huiswerkbegeleiding aan huis plaatsvindt, weet u ten allen tijden waar uw kind is. U hoeft zich dus ook geen zorgen te maken over het halen en brengen van uw kind naar een externe locatie. Huiswerkbegeleiding aan huis is natuurlijk ook voor uw kind prettig, omdat het dan in een vertrouwde omgeving aan de slag kan gaan. Daarbij hoeft u geen kosten meer te maken aan bijvoorbeeld naschoolse opvang. Ook blijft u met huiswerkbegeleiding aan huis goed op de hoogte van hoe uw kind ervoor staat.

U heeft al huiswerkbegeleiding aan huis voor nog geen 300,- euro per kind per maand!

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over huiswerkbegeleiding aan huis? Bekijk dan hier alle beschikbare Studie Nanny’s of neem contact met ons op.