Hulp bij studie thuis

Veel kinderen hebben behoefte aan hulp bij studie thuis. Echter kan het zijn dat u als ouder niet altijd in de gelegenheid bent om uw kind voldoende te helpen. In zo’n geval kan het een goed idee zijn om een Studie Nanny in te schakelen.

studie nanny party

Een Studie Nanny, wat is dat?

Een Studie Nanny is een nanny die speciaal door Maltha Studiecoaching is opgeleid om hulp bij studie thuis te bieden aan leerlingen vanaf groep 5 tot en met het examenjaar van de middelbare school.

Hoe ziet de werkwijze eruit?

Afhankelijk van de behoefte en beschikbaarheid van de leerling komt de Studie Nanny een aantal middagen per week na schooltijd langs om hulp bij studie thuis te bieden. Ze helpt uw kind bij het inplannen van het schoolwerk en het aanbrengen van structuur. Verder wordt er volop aandacht besteed aan studievaardigheden en studiemethodieken. Aan het eind van de middag wordt het gemaakte werk besproken en het leerwerk overhoord.

Krijgt mijn kind een Studie Nanny toegewezen?

Op www.studienannyathome.nl/studie-nannys kunt u zelf een beschikbare Studie Nanny binnen uw regio uitzoeken. Ziet u een Studie Nanny die u aanspreekt, dan kunt u via de website direct een bericht sturen naar de betreffende regiomanager. Deze zal vervolgens contact met u opnemen om een afspraak te make voor een intakegesprek.

Hoe blijf ik op de hoogte van de voortgang?

Natuurlijk wilt u als ouder wel op de hoogte blijven van de voortgang van uw kind. Hiervoor hebben we een zogeheten leerlingvolgsysteem ontwikkeld: InsCool. Hierin noteert de Studie Nanny het gemaakte schoolwerk en overige opmerkingen. Via InsCool kunt u tevens met de Studie Nanny communiceren.

Meer weten over hulp bij studie thuis?

Wilt u graag meer informatie over het inschakelen van een Studie Nanny voor hulp bij studie thuis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.