Kies voor een Studie Nanny, een oppas nanny voor studiebegeleiding!

Veel ouders hebben behoefte aan een oppas nanny. Maar kinderen hebben ook behoefte aan begeleiding bij het maken van hun huiswerk. Hoe zou u het vinden als u dat kon combineren: een oppas nanny die ook nog eens studiebegeleiding kan bieden? Dat kan, namelijk met Studie Nanny at Home!

Zelfstandig leren studeren met Studie Nanny at Home

Over Studie Nanny at Home

De Maltha Groep behoort tot de oudste en meest gerenommeerde instituten voor studiebegeleiding in Nederland. Sinds de oprichting van Maltha Studiecoaching in 1982 is de Maltha Groep uitgebreid met o.a. Studie Nanny at Home. De Studie Nanny’s van Studie Nanny at Home worden speciaal door Maltha studiecoaching opgeleid, om ervoor te zorgen dat zij leerlingen een optimale begeleiding kunnen bieden.

 

Wat doet zo’n Studie Nanny precies?

De Studie Nanny is een oppas nanny, maar dan één die studiebegeleiding aan huis verzorgt voor leerlingen vanaf groep 5 tot aan het examenjaar van de middelbare school. Er wordt na schooltijd gewerkt aan het maken van huiswerk, in groepjes van maximaal 6 kinderen. De Studie Nanny helpt haar leerlingen bij het bijhouden van de agenda en het inplannen van huiswerk en leerwerk, maar er wordt ook gewerkt aan het aanleren van studievaardigheden en zogeheten 21st century learning skills. Aan het eind van elke middag wordt het gemaakte huiswerk gecontroleerd en wordt het leerwerk overhoord.

 

Communicatie met de oppas nanny

De Studie Nanny houdt de voortgang van uw kind bij in het speciaal ontwikkelde leerlingvolg- en communicatiesysteem van Maltha. Hierin worden dagelijks al het gemaakte huiswerk en de bijbehorende opmerkingen genoteerd. Zo kunt u als ouder heel eenvoudig de voortgang van uw kind in de gaten houden. Daarbij kunt u het systeem gebruiken om met uw Studie Nanny te communiceren.

 

Interesse in een oppas nanny voor studiebegeleiding?

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van een oppas nanny voor studiebegeleiding? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 030-2740430.