Kosten Nanny at Home

Overweegt u huiswerkbegeleiding aan huis, maar wilt u eerst graag weten wat de kosten van een nanny zijn? Dan bent u bij Studie Nanny at Home aan het juiste adres! 

Werkwijze nanny

Een Studie Nanny geeft huiswerkbegeleiding voor kinderen vanaf groep 5 tot en met het examenjaar van de middelbare school. Uw kind leert het huiswerk in te plannen, het huiswerk wordt gecontroleerd en besproken en het leerwerk wordt overhoord. Met andere woorden, de Studie Nanny zorgt voor het extra steuntje in de rug én het extra oogje in het zeil.

Voordelen nanny

Omdat de huiswerkbegeleiding van een Studie Nanny bij u thuis plaatsvindt, weet u altijd waar uw kind is en hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken over het halen en brengen naar een externe locatie. Uw kind kan in een vertrouwde omgeving aan de slag gaan met het huiswerk en u wordt door middel van het leerlingvolgsysteem op de hoogte gehouden van de vorderingen van uw kind.

Studie Nanny at home opleiding nanny

Kosten nanny

U heeft al huiswerkbegeleiding aan huis voor €70,- per uur.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over huiswerkbegeleiding aan huis? Bekijk dan hier alle beschikbare Studie Nanny’s of neem contact met ons op.