Nieuws

Word jij onze nieuwe ambassadeur?

Studie Nanny at Home is op zoek naar enthousiaste ambassadeurs! Om de nieuwe dienst Studie Nanny at Home in het Gooi onder de aandacht te brengen zijn wij op zoek naar enthousiaste ambassadeurs.

Lees meer

Aan het werk als Studie Nanny

Sinds september ben ik aan het werk als Studie Nanny. Het is afwisselend en uitdagend werk. Ik vind het fijn dat er maar maximaal zes leerlingen zijn, zodat ik tijd heb om iedereen persoonlijke aandacht te geven. Voor basisschool leerlingen geef ik fun workshops, zoals koekjes bakken (voor planning en leren samenwerken) en een taalmarathon.

Lees meer

Groep 6 over Studie Nanny at Home

Mijn naam is Agaat en ik ben de Studie Nanny bij een groep dames uit groep 6! Het is een super leuke groep en de meiden pakken alles heel snel op. Ik was heel erg benieuwd naar hun mening over Studie Nanny at Home en deze reacties kregen we terug van de meiden:

Lees meer

Studie Nanny at HomeĀ® op de Gooische Hockeyclub voor de Super Sunday Sensation

Op zondag 19 April werd bij de Gooische Hockeyclub in Bussum de tweede Super Sunday Sensation van het seizoen gehouden. Wij waren als nieuwe sponsor van de Gooische Hockeyclub hierbij aanwezig.

Lees meer

Studie Nanny at Home sponsort op Hockeyclub SCHC tijdens Europees Kampioenschap

Van 3 t/m 6 april 2015 vond het Europees Kampioenschap plaats op Hockeyclub SCHC te Bilthoven en wij stonden hier uiteraard ook als sponsor met Studie Nanny at Home. Wij zijn al ruim 30 jaar sponsor van SCHC en natuurlijk waren wij bij dit grote evenement er weer bij! Met Studie Nanny at Home stonden we er met een aantal stands en deelde we ook heerlijk popcorn en suikerspinnen uit.

Lees meer

Promotie Studie Nanny at Home in Laren centrum

In mei en juni staan wij weer met Studie Nanny at Home in het centrum in Laren voor promotie!U bent van harte welkom bij onze stand in het centrum van Laren en wij informeren u graag over wat wij allemaal doen bij Studie Nanny at Home.

Lees meer