Meer dan alleen bijles aan huis!

Wanneer uw kind moeite heeft om bij te blijven op school, en u zelf niet altijd in de gelegenheid bent om uw kind te helpen, dan is bijles soms de beste oplossing. Maar voor veel ouders en kinderen is de drempel vaak net iets te hoog; huiswerkinstituten bieden bijles op een externe locatie, wat behoorlijk veel gedoe met zich mee kan brengen. Soms is bijles alleen niet toereikend genoeg om vooruitgang te boeken bij de leerling. Gelukkig is er nog een andere oplossing: studiebegeleiding aan huis. Studiebegeleiding door een Studie Nanny at Home biedt vakoverstijgende ondersteuning aan leerlingen. 

Over Studie Nanny at Home

Studie Nanny at Home biedt professionele studiebegeleiding aan huis voor leerlingen vanaf groep 5 tot aan het examenjaar van de middelbare school. Alle Studie Nanny’s worden speciaal door ons opgeleid. Zij krijgen een zeer veelzijdige opleiding, waarbij zij alles leren over het aanleren van studievaardigheden, ontwikkelingsstoornissen, omgangskunde en etiquette, enzovoorts. Ook krijgen zij een BHV-cursus. Met een Studie Nanny wordt uw kind echt met de studie begeleid. Het gaat dus niet om vakinhoudelijke bijlessen, maar over het aanleren van studievaardigheden zodat uw kind leert leren.

 

studie nanny party

Bijles thuis

Bij Studie Nanny at Home vindt de studiebegeleiding thuis plaats. Dat is prettig voor de leerling, omdat zij in een vertrouwde omgeving aan de slag kunnen. Maar deze methode biedt ook voordelen voor u. U weet namelijk altijd waar uw kind zich bevindt.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over bijles aan huis, neemt u dan gerust contact met ons op.