Nanny Amsterdam

Wanneer u op zoek gaat naar een geschikte nanny in Amsterdam, dan wilt u natuurlijk wel verzekerd zijn van een betrouwbaar en deskundig persoon. Bij Studie Nanny at Home worden de Studie Nanny’s speciaal opgeleid!

Studie nanny Utrecht

Over een Studie Nanny Amsterdam

Onze Studie Nanny’s verzorgen professionele studiebegeleiding voor leerlingen uit groep 5 tot en met het examenjaar van de middelbare school. Wanneer we spreken over studiebegeleiding, dan bedoelen dat de leerlingen worden geholpen met bijvoorbeeld het inplannen van hun huiswerk opdrachten. Ook worden de benodigde studievaardigheden aangeleerd. Aan het einde van de middag wordt al het maakwerk doorgenomen en het leerwerk overhoord.

Hoe regel ik een Studie Nanny Amsterdam?

Hier kunt u eenvoudig een geschikte Studie Nanny Amsterdam vinden. U kunt de gewenste dagen en dagdelen aanvinken, zodat u direct een overzicht krijgt van de Studie Nanny’s in Amsterdam die op die tijden beschikbaar zijn. U kunt de profielen van de Studie Nanny’s rustig doorlezen, en vervolgens contact opnemen door een mailtje te sturen naar info@studienannyathome.nl.

Hoe vaak komt de Studie Nanny langs?

De frequentie van de studiebegeleiding is altijd in overleg en wordt gebaseerd op de behoeften van uw kind; in de meeste gevallen begint men met twee of drie dagen per week, zodat eventuele achterstanden op school snel kunnen worden ingehaald. Het aantal dagen per week kan daarna geleidelijk worden afgebouwd.

Meer weten over een Studie Nanny Amsterdam?

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op voor een Studie Nanny in Amsterdam.