Nanny bureau

Bent u op zoek naar een goed nanny bureau? Dan bent u bij Studie Nanny at Home aan het juiste adres! Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over onze Studie Nanny’s en onze werkwijze.

Waarom een nanny bureau?

Niet alle kinderen zijn vanaf het begin af aan in staat om hun eigen huiswerk in te plannen, zelfstandig aan de slag te gaan met huiswerkopdrachten en tijdig te beginnen met het leren voor overhoringen en toetsen. Het ene kind vindt dit nu eenmaal wat lastiger dan het andere. Als ouder zijnde wilt u uw kind natuurlijk zo goed mogelijk helpen, echter is dit vaak door werk niet altijd mogelijk. In zo’n geval kan een nanny bureau als Studie Nanny at Home uitkomst bieden.

Studie nanny Utrecht

Over ons nanny bureau

Studie Nanny at Home is een nanny bureau dat is opgezet door de Maltha Groep, het oudste huiswerkinstituut van Nederland. Het nanny bureau beschikt over professionele ‘Studie Nanny’s’ die studiebegeleiding verzorgen voor zowel basisschoolleerlingen vanaf groep 5 als middelbare scholieren. De Studie Nanny helpt uw kind bij het inplannen van het huiswerk en het aanleren van studievaardigheden. Aan het eind van de middag wordt het maakwerk gecontroleerd en het leerwerk overhoord.

De voordelen van Studie Nanny at Home

  • Kinderen worden thuis (of bij vrienden/bekenden van u thuis) begeleidt in plaats van op een externe locatie;
  • Middels het online leerlingvolgsysteem kunt u dagelijks de voortgang van uw kind in de gaten houden;
  • Alle Studie Nanny’s zijn speciaal opgeleid door ons nanny bureau om kinderen de best mogelijke begeleiding te bieden;
  • De kinderen worden begeleidt in groepjes van maximaal zes leerlingen, dus elk kind krijgt de aandacht die het verdiend;
  • De frequentie van de studiebegeleiding wordt aangepast aan de behoeften van u en uw kind.

Meer weten over ons nanny bureau?

Wilt u graag meer informatie over ons nanny bureau en onze Studie Nanny’s? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-2740430 of stuur ons een bericht op info@studienannyathome.nl.