Nanny in Amsterdam

Bent u op zoek naar een betrouwbare nanny in Amsterdam? Iemand die uw kind optimaal kan begeleiden bij het inplannen en maken van het huiswerk en het leren voor toetsen? Kies dan voor een Studie Nanny in Amsterdam!

 Studie Nanny at Home slider 3

Wat doet een Studie Nanny in Amsterdam?

Een Studie Nanny verzorgt studiebegeleiding voor kinderen uit groep 5 tot en met het examenjaar van de middelbare school. Dit omvat o.a. het inplannen van het schoolwerk en het aanleren van de benodigde studievaardigheden. Het huiswerk wordt aan het einde van de middag doorgenomen. Ook het leerwerk wordt dan overhoord.

Hoe vaak komt de Studie Nanny langs?

De studiebegeleiding vindt altijd na schooltijd plaats. Het aantal middagen per week is afhankelijk van de behoeften en beschikbaarheid van de leerling; er wordt meestal begonnen met twee a drie dagen per week, zodat eventuele achterstanden op school zo snel mogelijk kunnen worden weggewerkt. Natuurlijk kan de frequentie geleidelijk worden afgebouwd. 

Een Studie Nanny in Amsterdam zoeken

Hier vindt u een compleet overzicht van al onze Studie Nanny’s. Hier kunt u zelf een geschikte Studie Nanny in Amsterdam zoeken en uw interesse tonen door de betreffende regiomanager een bericht te sturen. Deze zal dan contact met u opnemen voor het maken van een afspraak voor het intakegesprek.

Meer weten over een Studie Nanny in Amsterdam?

Wilt u direct een Studie Nanny in Amsterdam uitkiezen? Ga dan naar deze pagina en bekijk de profielen van de Studie Nanny’s in uw regio!