Nanny in huis

Voor veel ouders lijkt het te mooi om waar te zijn: een professionele nanny in huis die speciaal is opgeleid om hun kind te begeleiden bij het schoolwerk. Maar een Studie Nanny in huis behoort ook voor u tot de mogelijkheden! 

Studie Nanny at Home slider 2

Een Studie Nanny in huis, is dat iets voor mij?

Een Studie Nanny in huis is echt ideaal voor kinderen die moeite hebben om zelf hun huiswerk in te plannen, om bij te blijven op school of om te leren voor toetsen. Ook in situaties waar ouders zelf niet altijd in de gelegenheid zijn om hun kinderen met huiswerk te helpen biedt een Studie Nanny in huis uitkomst. 

Wat doet Studie Nanny precies?

Een Studie Nanny is een speciaal opgeleide ‘nanny’ die zich bezighoud met het verzorgen van studiebegeleiding aan huis voor basisschoolleerlingen vanaf groep 5 en middelbare school leerlingen. De Studie Nanny helpt uw kind na schooltijd met het plannen en het maken van huiswerk. Daarbij wordt er gewerkt aan het aanleren van verschillende studievaardigheden. Aan het eind van de middag wordt het gemaakte huiswerk gecontroleerd en wordt het leerwerk overhoord. Het schoolwerk en de vorderingen worden door de Studie Nanny bijgehouden in het leerlingvolgsysteem InsCool, zodat ouders de voortgang kunnen monitoren. Ook kunnen zij via InsCool 24/7 met de Studie Nanny communiceren.

Over Studie Nanny at Home

De Maltha Groep werd opgericht in 1982 en is inmiddels uitgegroeid tot één van de oudste en meest gerenommeerde Nederlandse instituten voor studiebegeleiding. Maltha heeft haar diensten in de loop van de jaren uitgebreid met verschillende cursussen en opleidingen, waaronder de opleiding tot Studie Nanny. De Studie Nanny’s die door ons worden opgeleid beschikken over alle kennis en ervaring om uw kind een optimale studiebegeleiding te bieden.

Interesse in een Studie Nanny in huis?

Bekijk hier direct de beschikbare Studie Nanny’s in uw regio! Of neem vrijblijvend contact met ons op.