Nanny Nederland

U bent op zoek naar een betrouwbare nanny in Nederland? Dan zit u goed bij Studienannyathome.nl, hét adres voor een Studie Nanny Nederland!

Waarom een nanny Nederland?

Kinderen moeten leren hun huiswerk in te plannen, om zelfstandig aan de slag te gaan met hun huiswerk, en om te leren voor toetsen. Dit gaat niet elk kind even makkelijk af. U wilt als ouder uw kind natuurlijk zo goed mogelijk helpen, maar als u hier door tijdgebrek of andere redenen niet toe in staat bent, dan is er gelukkig altijd nog de mogelijkheid om een nanny Nederland in te schakelen.

Nanny Nederland

Over Studie Nanny at Home

Studie Nanny at Home is een soort huiswerkbegeleiding aan huis, waarbij zogeheten ‘Studie Nanny’s’ huiswerkbegeleiding verzorgen voor basisschoolleerlingen vanaf groep 5 en middelbare scholieren. De Studie Nanny Nederland helpt uw kind bij het inplannen van het huiswerk, het aanleren van studievaardigheden, en het huiswerk wordt besproken en overhoord.

Waarom Studie Nanny at Home?

Bij de meeste huiswerkinstituten worden kinderen op een externe locatie begeleid. Bij Studie Nanny at Home vindt de begeleiding echter gewoon bij u thuis plaats. Dat is niet alleen prettig voor uw kind, maar ook voor u; u hoeft uw kind niet te brengen en te halen naar een externe locatie, of u af te vragen waar uw kind uithangt. Ook kunt u besparen op de kosten van bijvoorbeeld naschoolse opvang. Ons eigen leerlingvolgsysteem biedt u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week met de Studie Nanny te communiceren, en de voortgang van uw kind in de gaten te houden.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over huiswerkbegeleiding aan huis? Bekijk dan hier alle beschikbare Studie Nanny’s of neem contact met ons op.