Nanny service Amsterdam

Slider-Studie-Nanny-at-Home2Wie op zoek gaat naar een geschikte nanny, wil natuurlijk wel verzekerd zijn van een persoon die niet alleen goed is opgeleid, maar ook betrouwbaar is. Kies daarom voor onze nanny service Amsterdam!

De Studie Nanny’s van onze nanny service Amsterdam

Studie Nanny at Home is een nanny service Amsterdam voor speciaal opgeleide Studie Nanny’s, die professionele studiebegeleiding verzorgen voor leerlingen uit groep 5 tot en met het examenjaar van de middelbare school. Hierbij maken zij gebruik van speciale door de Maltha Groep ontwikkelde modules. De focus ligt bij de begeleiding op het aanleren van zogeheten 21st century learning skills, waarbij o.a. planning en mindmappen aan de orde komen. 

Hoe ziet een middag eruit?

Afhankelijk van de behoefte van uw kind zal de studiebegeleiding een aantal middagen per week na schooltijd plaatsvinden, bij u thuis (of bij vrienden waarmee u de Studie Nanny deelt). Uw kind wordt op een prettige wijze geholpen met het inplannen van huiswerkopdrachten en er worden studievaardigheden en studiemethodieken aangeleerd, waardoor uw kind zelfstandig leert werken. Aan het einde van de middag wordt al het maakwerk doorgenomen en het leerwerk overhoord.

Hoe kan ik gebruik maken van de nanny service Amsterdam?

Op de Studie Nanny’s overzichtspagina kunt u eenvoudig een geschikte Studie Nanny in de regio Amsterdam zoeken. U kunt de gewenste dagen en dagdelen aanvinken, waarna u een overzicht krijgt van de Studie Nanny’s in Amsterdam die dan beschikbaar zijn. U kunt de profielen van de Studie Nanny’s rustig doorlezen, en vervolgens contact opnemen door een mailtje te sturen naar info@studienannyathome.nl. Daarna wordt er een afspraak gemaakt voor een intake gesprek.

Meer weten over onze nanny service Amsterdam?

Bent u geïnteresseerd in onze nanny service Amsterdam en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-2740430 of stuur ons een bericht op info@studienannyathome.nl.