Nanny Utrecht

Zoekt u een nanny in Utrecht? En dan het liefst een nanny die in staat is om uw kind goed te begeleiden bij het maken van het huiswerk? Dan zit u goed bij Studie Nanny at Home!

Wat een Studie Nanny Utrecht doet

Een Studie Nanny verzorgt studiebegeleiding voor kinderen uit groep 5 tot en met het examenjaar van de middelbare school. Daarmee bedoelen we o.a. het inplannen van het schoolwerk en het aanleren van de benodigde studievaardigheden. Het huiswerk wordt aan het einde van de middag doorgenomen en het leerwerk wordt overhoord.

Een nanny Utrecht thuis

Het merendeel van de huiswerkinstituten biedt studiebegeleiding aan op een externe locatie. Uw Studie Nanny Utrecht komt echter gewoon bij uw kind thuis langs, zodat hij of zij in een vertrouwde omgeving met het huiswerk aan de slag kan. Uw kind krijgt de individuele aandacht die het nodig heeft, wat u ongetwijfeld aan de schoolresultaten zult merken.  

Studie nanny Utrecht

Tijden en frequentie

De studiebegeleiding neemt doorgaans een paar uur in beslag en vindt altijd na schooltijd plaats. De frequentie van de studiebegeleiding is afhankelijk van de behoeften van uw kind; er wordt meestal begonnen met twee a drie dagen per week, zodat eventuele achterstanden op school snel kunnen worden ingehaald. Het aantal dagen per week kan in de meeste gevallen geleidelijk worden afgebouwd.

Meer weten?

Heeft u interesse in een Studie Nanny Utrecht? Bekijk dan hier alle beschikbare Studie Nanny’s of neem contact met ons op.