Nanny’s

Op deze pagina leest u alles over de Studie Nanny’s van Studie Nanny at Home. Deze nanny’s zijn speciaal opgeleid om leerlingen te begeleiden bij het maken van hun huiswerk.

Heeft uw kind moeite met huiswerk?

Vrijwel elk kind komt op een gegeven moment op een punt waar hij of zij wel wat extra begeleiding kan gebruiken bij het maken van het huiswerk. Niet zo verwonderlijk, want er wordt met het nieuwe leren vaak veel van leerlingen verwacht. Op veel scholen moeten ze zelfstandig hun huiswerk inplannen en er zelf voor zorgen dat ze tijdig beginnen met het leren voor toetsen. Er wordt vaak van de ouders verwacht dat zij hun kinderen helpen wanneer dat nodig is, maar zeker wanneer beide ouders werken is hier vaak niet voldoende tijd voor. Dit kan voor kinderen erg frustrerend zijn. Daarom biedt Studie Nanny at Home u de mogelijkheid om een speciaal opgeleide nanny in te schakelen die u kind alle aandacht kan geven die hij of zij nodig heeft.  

Studie Nanny at home opleiding studie nanny at home

Over Studie Nanny at Home

Studie Nanny at Home is een unieke organisatie voor professionele studiebegeleiding, waarbij Studie Nanny’s huiswerkbegeleiding verzorgen voor leerlingen vanaf groep 5 tot aan het examenjaar van de middelbare school. Een Studie Nanny Nederland staat uw kind een aantal middagen per week bij op het gebied van het inplannen van het huiswerk, het aanleren van studievaardigheden, en het bespreken en overhoren van het huiswerk. Dit gebeurd gewoon bij u thuis of bij bekenden, in een vertrouwde omgeving. 

De voordelen van Studie Nanny’s op een rijtje

  • Studiebegeleiding in een vertrouwde omgeving
  • Maximaal 6 leerlingen per groepje, dus volop individuele aandacht
  • Altijd op de hoogte dankzij het online leerlingvolgsysteem
  • Zelf een Studie Nanny kiezen
  • Studie Nanny delen met vrienden of buren is ook mogelijk
  • Frequentie van de studiebegeleiding wordt aangepast aan de behoefte van de leerling

Meer weten over onze Studie Nanny’s?

Wilt u meer weten over het inschakelen van één van onze Studie Nanny’s? Neem dan contact met ons op via info@studienannyathome.nl of vul het contactformulier in.