Naschoolse opvang thuis en huiswerkbegeleiding in één!

Steeds meer ouders zijn tweeverdieners. Hierdoor is er een grote behoefte aan naschoolse opvang. Heeft uw kind ook behoefte aan wat extra hulp bij het maken van huiswerk? Kies dan voor een Studie Nanny! Hiermee heeft u naschoolse opvang thuis en huiswerkbegeleiding in één!

Remedial Teaching

 

Over Studie Nanny at Home

Studie Nanny at Home is opgezet door de Maltha Groep – één van de oudste en meest gerenommeerde huiswerkinstituten van Nederland. Studie Nanny at Home is een organisatie die zich specialiseert in het bieden van professionele studiebegeleiding. Onze speciaal opgeleide ‘Studie Nanny’s’ verzorgen huiswerkbegeleiding voor basisschoolleerlingen vanaf groep 5 en middelbare scholieren. De nadruk ligt bij deze begeleiding op het ‘leren leren’ en het aanleren van studievaardigheden. 

De werkwijze van een Studie Nanny

Afhankelijk van de behoefte van de leerling worden er een aantal middagen per week ingepland, waarop de Studie Nanny langskomt om uw kind huiswerkbegeleiding te geven. Dit gebeurt individueel of in groepjes van maximaal 6 leerlingen (u kunt ook een Studie Nanny ‘delen’ met bijvoorbeeld andere bevriende ouders). Aan het eind van de middag wordt het maakwerk gecontroleerd en het leerwerk overhoord. Middels InsCool, het online systeem van Studie Nanny at Home, kunt u de dagelijkse activiteiten van uw kind nalezen. Ook kunt u via dit systeem met uw Studie Nanny communiceren. 

Meer dan alleen naschoolse opvang thuis

Door te kiezen voor een Studie Nanny slaat u twee vliegen in één klap: uw kind krijg naschoolse opvang thuis én huiswerkbegeleiding! Dit bespaart u een hoop onnodige kosten. Daarbij is het ook prettig voor uw kind, omdat zij hun huiswerk kunnen maken in een vertrouwde omgeving. Alle Studie Nanny’s zijn afgestudeerde pedagogen of psychologen en hebben een interne opleiding genoten. U bent dus verzekerd van een professionele begeleidster!

Wilt u ook meer dan alleen naschoolse opvang thuis?

Kies voor Studie Nanny at Home en zorg dat uw kinderen de aandacht en begeleiding krijgen die ze nodig hebben. Kijk op www.studienannyathome.nl voor meer informatie of een overzicht van de Studie Nanny’s in uw regio!