Oppas aan huis gezocht

Oppas aan huis gezocht? Studie Nanny at Home biedt u de ideale oplossing! Een Studie Nanny is namelijk veel meer dan alleen een oppas aan huis.

Moeite met schoolwerk

Veel kinderen komen vroeg of laat op een punt waar ze moeite hebben om bij te blijven op school. Niet alle ouders zijn in de gelegenheid om hun kind dan elke dag te helpen. Uw kind dagelijks naar een huiswerkinstituut sturen is vaak te duur en brengt tevens de nodige logistieke kwesties met zich mee. Ook blijkt dat kinderen vaak niet de aandacht krijgen die ze nodig hebben om een snelle vooruitgang te boeken. Maar met een Studie Nanny is dat anders.

Kwaliteit en achtergrond van een Studie Nanny

Wat is een Studie Nanny?

Een Studie Nanny is meer dan een oppas aan huis; ze geeft professionele studiebegeleiding aan huis voor leerlingen vanaf groep 5 tot aan het examenjaar van de middelbare school. Alle Studie Nanny’s worden speciaal opgeleid. Zij krijgen een zeer brede opleiding, waarbij ze alles leren over o.a. het aanleren van studievaardigheden, ontwikkelingsstoornissen, omgangskunde en etiquette. Daarbij heeft elke Studie Nanny een BHV-diploma.

Wat doet de Studie Nanny?

Een Studie Nanny komt een paar keer per week na schooltijd langs om uw kind bij het schoolwerk te begeleiden. De Studie Nanny geeft dus geen vakinhoudelijke bijlessen; de focus ligt op het aanleren van studievaardigheden en het zelfstandig ‘leren leren’ en inplannen van het huiswerk. 

De voordelen van een Studie Nanny

Bij Studie Nanny at Home vindt de studiebegeleiding thuis plaats. Dat is prettig voor uw kind, omdat hij of zij in een vertrouwde omgeving aan de slag kan. Maar het biedt ook voordelen voor u. U weet namelijk altijd waar uw kind zich bevindt. Uw kind alle aandacht die hij of zij nodig heeft, en de tijd kan optimaal worden benut. Daarbij kunt u dankzij het leerlingvolgsysteem insCool.nl 24/7 met de Studie Nanny communiceren, en kunt u de voortgang van uw kind goed in de gaten houden.

Meer weten?

Oppas aan huis gezocht? Kies voor een Studie Nanny! Wilt u graag meer informatie, neemt u dan gerust contact met ons op!