Media: Studie Nanny at Home®: professionele studiebegeleiding aan huis!

Geplaatst: Stadspers
Datum: 17-04-2015

Sinds kort biedt De Maltha groep een nieuwe landelijke dienst aan: Studie Nanny at Home®. Onze Studie Nanny at Home® verzorgt de dagelijkse studiebegeleiding voor kinderen van groep 5 t/m 6e klas middelbare school, zij verzorgt deze begeleiding gewoon bij u thuis!

Ook in Bilthoven, Zeist en Utrecht kunt u uw kinderen veilig en professioneel thuis laten begeleiden. Er wordt na schooltijd vanaf 14:00 tot 18:00 uur gewerkt aan het maken/leren van schoolwerk, studievaardigheden, SOVA trainingen en diverse cursussen.

De Studie Nanny helpt met het maken van de planningen en het aanleren van studievaardigheden. Voor de kinderen uit het basisonderwijs, is er een apart leertraject, SmartsCool®. Zij maken vroegtijdig, spelenderwijs kennis met het “leren leren”. Daarnaast biedt de Studie Nanny at Home® ook de mogelijkheid om tijdens schoolvakanties cursussen te volgen op het gebied van o.a. rekenen, taal, mindmappen, met Frans op vakantie en timemanagement.

De Studie Nanny noteert alle bevindingen in het beveiligde leerlingvolg– en communicatie systeem insCool.nl®, dat online 24/7 beschikbaar is. Op deze manier kunnen ouders altijd en overal ter wereld meekijken met de vooruitgang van hun kinderen.

Al deze concepten en programma’s zijn vanuit de Maltha groep ontwikkeld en rusten niet alleen op een wetenschappelijke basis maar ook op onze knowhow, 33 jaar praktijkervaring, ontwikkeling en innovatie. De Studie Nanny at Home® dienstverlening voldoet dus aan de hoogste kwaliteitseisen die de Maltha groep aan zichzelf stelt.

Een Studie Nanny at Home® kan ingezet worden voor een groep van maximaal 6 leerlingen, eventueel van diverse niveaus. Het is mogelijk om met meerdere gezinnen een Studie Nanny at Home® te delen door een groep van 6 leerlingen samen te stellen. U kunt de Studie Nanny at Home® bijvoorbeeld delen met één of twee vrienden en hun kids.

 

Studie Nanny at Home Party

Ziet u uw kinderen aan de slag gaan met de eigen, professionele Studie Nanny? Wilt u graag uitgebreid voorgelicht worden over de dienstverlening van een Studie Nanny bij u thuis, dan is het mogelijk om een Studie Nanny at Home Party te organiseren.

Voor het hosten van een Studie Nanny at Home Party, waarbij u 6 tot 8 vriendinnen uitnodigt, geniet u het voordeel van een gereduceerd tarief. Ook krijgen de deelnemers van de party, onder bepaalde voorwaarden, een gereduceerd tarief wanneer ze zich na de party opgeven voor een Studie Nanny at Home®.

Bent u geïnteresseerd in Studie Nanny at Home® en wilt u meer weten? Neem dan een kijkje op www.studienannyathome.nl of bel 030-2740430.