Studie begeleiding thuis

Problemen op school worden in veel gevallen veroorzaakt doordat kinderen het lastig vinden om hun huiswerk in te plannen, doordat ze niet weten hoe ze het beste voor toetsen kunnen leren, of omdat ze nog niet voldoende zelfdiscipline hebben ontwikkeld om zich daadwerkelijk tot het maken van hun huiswerk aan te zetten. Wanneer u zelf niet altijd voldoende tijd heeft om uw kind bij dergelijke zaken te helpen, dan is studie begeleiding thuis ideaal. En daarvoor bent u bij Studie Nanny at Home aan het juiste adres.

 Top studiebegeleiding is vanaf nu mogelijk

 

Een Studie Nanny voor studie begeleiding thuis

Een Studie Nanny biedt studie begeleiding thuis voor leerlingen vanaf groep 5 tot aan het examenjaar van de middelbare school. Alle Studie Nanny’s hebben een zeer brede opleiding gevolgd, waarbij ze alles hebben geleerd met betrekking tot het aanleren van studievaardigheden, ontwikkelingsstoornissen, omgangskunde en etiquette. Daarbij heeft elke Studie Nanny een BHV-diploma. U bent dus altijd verzekerd van professionele studie begeleiding thuis!

 

De voordelen van studie begeleiding thuis

  • De frequentie van de studie begeleiding thuis wordt afgestemd op de behoefte van u en uw kind;
  • U kiest zelf een Studie Nanny in uw eigen regio;
  • U kunt een Studie Nanny ‘delen’ met bijvoorbeeld uw vrienden of buren;
  • Maximaal zes kinderen per groepje, dus uw kind krijgt volop individuele aandacht;
  • Studie begeleiding thuis of bij vrienden thuis, dus altijd in een vertrouwde omgeving;
  • Uw kind leert snel zelfstandig en efficiënt werken;
  • Dankzij het online leerlingvolg- en communicatiesysteem blijft u op de hoogte van de vorderingen en kunt u altijd met de Studie Nanny communiceren;
  • U bent verzekerd van een professioneel opgeleide Studie Nanny.

Meer weten over studie begeleiding thuis?

Wilt u graag meer informatie met betrekking tot professionele studie begeleiding thuis, neem dan contact met ons op. U kunt hier alvast de profielen van Studie Nanny’s in uw regio bekijken!