Exclusive®

Studie-nanny-at-home-exlusive-header2

 

STUDIE-NANNY-BROCHURE-EXCLUSIVEU de rust, wij de zorg.

Voor uzelf en uw gezin wilt u het allerbeste. De toekomst van uw kinderen gaat u aan het hart. U wilt dat zij hun talenten maximaal ontplooien, een goede opleiding volgen en zich sterk ontwikkelen. Daarmee leggen zij de basis voor maatschappelijk succes en persoonlijk geluk.

Het Nederlandse onderwijssysteem is in het algemeen goed. Maar voor uw kinderen wenst u net iets meer. U wilt dat zij zich nu al de studievaardigheden van de toekomst eigen maken, de 21st century learning skills. Maar het ontbreekt u aan tijd en mogelijkheden om uw kind de nodige begeleiding te geven. Dan is dit de oplossing voor u!

Studie Nanny at Home® staat voor studiebegeleiding op het allerhoogste niveau. Dankzij een individuele coach in de eigen vertrouwde omgeving groeit uw kind uit tot een krachtige en ontwikkelde persoonlijkheid.

Studie Nanny at Home Exclusive gaat desgewenst verder dan de studiebegeleiding voor uw schoolgaande kind. Studie Nanny at Home Exclusive® komt ook tegemoet aan uw andere wensen die verband houden met de ontwikkeling van uw kind. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het ophalen van uw kind van school
  • Uitbreiding werktijden bespreekbaar
  • Specialistische hulp bij leerproblemen en leerblokkades
  • Advisering en begeleiding door de Orthopedagogische Praktijk Maltha

Bent u geïnteresseerd geraakt? Neem dan gerust contact met ons op. In een vertrouwelijk en persoonlijk gesprek kunnen wij onze dienstverlening toelichten en toespitsen op uw persoonlijke wensen.