Studie Nanny at Home, meer dan opvang aan huis

U bent op zoek naar opvang aan huis, maar zou het ook prettig vinden als uw kind begeleiding krijgt bij het maken van het huiswerk? Ontdek dan de voordelen van Studie Nanny at Home!

Top studiebegeleiding is vanaf nu mogelijk

Over Studie Nanny at Home

Studie Nanny at Home biedt professionele studiebegeleiding voor kinderen vanaf groep 5 tot aan het laatste jaar van de middelbare school. Onder begeleiding van een speciaal opgeleide Studie Nanny gaan de kinderen een aantal keer per week na schooltijd aan de slag met hun huiswerk. De leerlingen worden geholpen bij het inplannen van het huiswerk, en aan het einde van de middag wordt het maakwerk besproken en het leerwerk overhoord. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het aanleren van verschillende studievaardigheden.

Meer dan opvang aan huis

Studie Nanny at Home biedt u veel meer dan alleen opvang aan huis. Door een Studie Nanny in te schakelen slaat u twee vliegen in één klap: u heeft een aantal middagen per week betrouwbare opvang aan huis, én uw kind wordt begeleid bij het maken van het huiswerk. Doordat de studiebegeleiding plaatsvindt bij u thuis (of bij bekenden, wanneer u ervoor kiest om een Studie Nanny te delen) in plaats van op een externe locatie, kunnen leerlingen hun schoolwerk doen in een vertrouwde omgeving. Daarbij kunt u dankzij ons innovatieve leerlingvolgsysteem de voortgang van uw kind in de gaten houden; het huiswerk en overige opmerkingen worden hierin bijgehouden. Het systeem wordt tevens door ouders gebruikt om met de Studie Nanny te communiceren.

Heeft u ook interesse in een Studie Nanny?

U kunt ons een bericht sturen met uw voorkeur, waarna wij contact met u op zullen nemen voor een intakegesprek. Bij vragen kunt u per email of telefonisch contact met ons opnemen via 030-2740430. Wij beantwoorden graag al uw vragen!