Studie Nanny at Home: meer dan thuis kinderopvang!

Tarieven Studie Nanny At HomeVeel ouders hebben door hun drukke levens behoefte aan kinderopvang. Toch vindt het merendeel het niet prettig om hun kind op een vreemde locatie achter te laten. Gelukkig kan het ook anders. Bent u op zoek naar meer dan alleen thuis kinderopvang, dan biedt Studie Nanny at Home uitkomst!

Wat is Studie Nanny at Home?

Studie Nanny at Home is een organisatie voor professionele studiebegeleiding die is opgezet door de Maltha Groep, één van de oudste en meest gerenommeerde huiswerkinstituten van Nederland. Speciaal opgeleide ‘Studie Nanny’s’ bieden studiebegeleiding voor basisschoolleerlingen vanaf groep 5 en middelbare scholieren. De nadruk ligt bij de studiebegeleiding op het aanleren van 21st century learning skills en het ‘leren leren.’

Aanpak en werkwijze van de Studie Nanny

Afhankelijk van de behoefte van uw kind komt de Studie Nanny een aantal keer per week na schooltijd langs om uw kind te helpen bij het inplannen van het huiswerk en het aanleren van studievaardigheden. Dit gebeurd individueel, of, wanneer u een Studie Nanny met vrienden, buren of bekenden deelt, in groepjes van maximaal zes leerlingen. Aan het eind van de middag wordt het maakwerk gecontroleerd en het leerwerk overhoord. Via het online leerlingvolg- en communicatiesysteem kunt u dagelijks nalezen wat uw zoon of dochter die dag heeft gedaan. Ook kunt u via dit systeem met de Studie Nanny in contact blijven.

Meer dan alleen thuis kinderopvang

Met het inschakelen van een Studie Nanny slaat u in feite twee vliegen in één klap: u krijgt thuis kinderopvang, én uw kind krijgt een optimale begeleiding bij het maken van het huiswerk. U kunt dus ook de kosten voor bijvoorbeeld naschoolse opvang wegstrepen.Doordat de kinderen thuis of bij bekenden begeleidt worden in plaats van op een externe locatie, kunnen zij hun schoolwerk maken in een vertrouwde omgeving. Maar ook voor u als ouder is dit erg prettig; u weet altijd waar uw kind is. 

Meer weten over Studie Nanny at Home?

Wilt u ook meer dan alleen thuis kinderopvang, en uw kinderen professionele studiebegeleiding bieden?  Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030-2740430 of stuur ons een bericht op info@studienannyathome.nl.