Studie Nanny: meer dan alleen kinderopvang thuis!

Als ouder zijnde kan het soms moeilijk zijn om uw kind naar de kinderopvang te brengen; veel ouders vinden het niet prettig om hun kind ergens anders achter te laten. Daarbij kunnen de kosten van kinderopvang vaak behoorlijk oplopen. Studie Nanny at Home biedt u een uitstekend alternatief: een Studie Nanny!

wat-is-een-studie-nanny-at-home

Wat is een Studie Nanny?

Een Studie Nanny is een speciaal opgeleide studiebegeleider die, afhankelijk van de behoefte van uw kind, een aantal middagen per week langskomt om uw kind te begeleiden bij het huiswerk. Elke Studie Nanny heeft een opleiding gehad in het aanleren van studievaardigheden. De studiebegeleiding vormt de basis van de opleiding, maar er wordt ook aandacht besteed aan leer- en ontwikkelingsstoornissen zoals dyslexie en ADD/ADHD, alsmede omgangskunde en etiquetteleer. Daarbij heeft elke Studie Nanny een BHV-cursus gehad.

Kinderopvang thuis, maar dan net even anders

De Studie Nanny begeleidt uw kind bij het maken van het huiswerk; dat wil zeggen dat het ondersteuning krijgt bij het inplannen van het schoolwerk in de agenda, en dat er aandacht wordt besteed aan studievaardigheden. Aan het eind van de middag wordt het huiswerk gecontroleerd en wordt het leerwerk overhoord. Met een Studie Nanny slaat u dus eigenlijk twee vliegen in één klap: u heeft kinderopvang thuis, én uw kind wordt krijgt de begeleiding en aandacht die het nodig heeft.

Kinderopvang thuis door een Studie Nanny: altijd op de hoogte

Ouders zijn zeer positief over het Studie Nanny concept. Dat komt onder andere doordat ze altijd weten waar hun kinderen zijn. Bovendien hebben we een speciaal leerlingvolgsysteem ontwikkeld: insCool. Via dit systeem kunt u heel eenvoudig de voortgang van uw kind in de gaten houden; de Studie Nanny noteert hier al het gemaakte huiswerk en overige opmerkingen. InsCool biedt tevens de mogelijkheid om 24/7 met de Studie Nanny te communiceren. Zo blijft u dus altijd op de hoogte! 

Meer weten over een Studie Nanny?

Wilt u ook kinderopvang thuis, maar dan net even anders? Neem dan contact met ons op.