Studie Nanny: meer dan een kinderoppas aan huis!

U bent al een tijdje op zoek naar een betrouwbare kinderoppas aan huis? Maar u heeft ook gemerkt dat uw kind wel wat begeleiding kan gebruiken bij het maken van huiswerk? Dan is een Studie Nanny de ideale oplossing!

 Een goede voorbereiding op het nieuwe leren start met een Studie Nanny at Home

 

Wat is Studie Nanny at Home?

Studie Nanny at Home is ontstaan vanuit de Maltha Groep, dé specialist op het gebied van studie- en huiswerkbegeleiding en alles dat daarmee te maken heeft. Studie Nanny at Home beschikt over hoogopgeleide Studie Nanny’s. Zij verzorgen professionele studiebegeleiding aan huis, voor kinderen vanaf groep 5 tot aan het laatste jaar van de middelbare school.

Deze studiebegeleiding is echt gericht op het ‘leren leren.’ Er wordt gebruik gemaakt van passende leermethodes. Zo leren basisschoolleerlingen spelenderwijs leren met funworkshops, en middelbare scholieren krijgen digitale E-trainingen om te leren studeren voor nu en later. Daarbij worden de leerlingen optimaal begeleid bij het maken van hun huiswerk en leerwerk. 

Wat zijn de voordelen van een Studie Nanny?

  • Een Studie Nanny is meer dan een kinderoppas aan huis; uw kind of kinderen krijgen professionele begeleiding in een vertrouwde omgeving.
  • Alle Studie Nanny’s zijn afgestudeerde pedagogen of psychologen en hebben bij ons een interne opleiding afgerond.
  • Het is mogelijk om een Studie Nanny te ‘delen’ met uw vrienden of buren. De begeleiding vindt plaats in groepjes van maximaal 6 leerlingen.
  • Via ons online leerlingvolg- en communicatiesysteem wordt u op de hoogte gehouden van wat uw zoon of dochter doet. Het systeem dient tevens om met uw Studie Nanny te communiceren.

Hoe kan ik me aanmelden voor zo’n studie kinderoppas aan huis?

Op deze pagina kunt u zien welke Studie Nanny’s in uw regio er beschikbaar zijn. U kunt de betreffende regiomanager een bericht sturen met uw voorkeur, waarna hij of zij contact met u op zal nemen voor een intake gesprek.

Heeft u ook interesse in meer dan een kinderoppas aan huis?

Neem telefonisch contact met ons op via 030-2740430 of stuur ons een email. Onze medewerkers staan u graag te woord!