Studie Nanny: meer dan Nanny opvang aan huis!

Vindt uw kind het lastig om bij te blijven op school? Heeft hij of zij moeite om het huiswerk in te plannen? En bent u zelf niet altijd in de gelegenheid om uw kind te helpen? Dan biedt een Studie Nanny uitkomst!

Studie Nanny at Home slider 2

Wat houdt Studie Nanny opvang aan huis in?

Studie Nanny at Home biedt studiebegeleiding voor leerlingen vanaf groep 5 tot aan het examenjaar van de middelbare school. De leerlingen worden een aantal middagen per week (na schooltijd) geholpen bij het inplannen van het huiswerk, en aan het einde van de middag wordt het maakwerk besproken en het leerwerk overhoord. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het aanleren van verschillende studievaardigheden.

De voordelen van Studie Nanny opvang aan huis op een rijtje

  • Uw kind wordt individueel begeleidt; dat betekent dat het alle aandacht krijgt die het nodig heeft en dat de tijd op een optimale manier benut wordt
  • De studiebegeleiding vindt plaats in een vertrouwde omgeving; dit is prettig voor zowel uw kind als voor u
  • De frequentie van de studiebegeleiding wordt aangepast aan de behoefte van uw kind
  • Via het leerlingvolgsysteem InsCool blijft u op de hoogte van de voortgang van uw kind, en kunt u 24/7 met de Studie Nanny communiceren

Hoe kan ik me aanmelden voor nanny opvang aan huis?

Op de website van Studie Nanny at Home kunt u de profielen van onze Studie Nanny’s bekijken. Heeft u een geschikt persoon in uw regio gevonden, dan kunt u via de site direct een bericht versturen. Vervolgens nemen wij contact met u op en maken we een afspraak voor een intake gesprek. Tijdens dit intake gesprek bekijken we samen met u naar uw voorkeuren, de behoefte van uw kind en hoe de Studie Nanny daarbij kan helpen. Tot slot wordt er een contract opgesteld en kan de Studie Nanny met uw kind aan de slag gaan.

Meer weten over Nanny opvang aan huis?

Heeft u ook interesse in Studie Nanny opvang aan huis? Neem dan contact met ons op.