Studie Nanny: meer dan opvang kinderen!

Heeft uw kind er moeite mee om bij te blijven op school? Vind hij of zij het lastig om het huiswerk in te plannen? En bent u zelf niet altijd in de gelegenheid om uw kind bij het huiswerk te helpen? Lees dan snel verder, want Studie Nanny at Home biedt meer dan opvang voor kinderen!

Wat houdt Studie Nanny opvang kinderen in?

Studie Nanny at Home is een organisatie die gespecialiseerd is in het geven van studiebegeleiding aan leerlingen vanaf groep 5 tot aan het examenjaar van de middelbare school. De kinderen worden een aantal dagen per week na schooltijd door een Studie Nanny geholpen bij het inplannen en maken van het huiswerk. Aan het eind van de middag wordt het maakwerk besproken en het leerwerk overhoord. Verder wordt er uitvoerig aandacht besteed aan het aanleren van verschillende studievaardigheden. 

Studie nanny Utrecht

Waarom een Studie Nanny in plaats van een gewone opvang kinderen?

  • Uw kind krijgt individuele begeleiding, wat betekent dat hij of zij alle aandacht krijgt die het nodig heeft om vooruit te komen;
  • De tijd kan optimaal benut worden;
  • De studiebegeleiding vindt plaats in een vertrouwde omgeving, wat zowel voor uw kind als voor u prettig is;
  • De frequentie van de studiebegeleiding wordt aangepast aan de behoefte van uw kind;
  • Via het leerlingvolgsysteem InsCool blijft u op de hoogte van de voortgang van uw kind, en kunt u ten allen tijden met de Studie Nanny in contact blijven.

Ik heb interesse in Studie Nanny opvang kinderen, hoe kan ik me aanmelden?

Op de website van Studie Nanny at Home kunt u de profielen van onze Studie Nanny’s bekijken. Heeft u een geschikte Studie Nanny in uw regio gevonden, dan kunt u direct een bericht versturen via de website. Vervolgens nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een intake gesprek, waar we samen met u uw voorkeuren en de behoefte van uw kind bespreken en bekijken hoe de Studie Nanny daarbij kan helpen. Als laatste stellen we een contract op, en kan de Studie Nanny met uw kind aan het werk gaan.

Meer weten?

Heeft u ook interesse in Studie Nanny opvang kinderen? Neem contact met ons op en ontdek de voordelen van een Studie Nanny!