Studie Nanny: opvang aan huis én huiswerkbegeleiding!

Heeft uw kind moeite om bij te blijven op school? Vind hij of zij het lastig om zelfstandig huiswerk in te plannen en hiermee aan de slag te gaan? En bent u zelf niet altijd in de gelegenheid om uw kind te helpen? Kies dan voor een Studie Nanny; hiermee heeft u opvang aan huis én huiswerkbegeleiding voor uw kind!

Overgang groep 8 naar middelbare school

Opvang aan huis én huiswerkbegeleiding, hoe ziet dat eruit?

Studie Nanny at Home biedt studiebegeleiding voor leerlingen vanaf groep 5 tot aan het examenjaar van de middelbare school. De leerlingen worden een aantal middagen per week (na schooltijd) begeleid door een professionele Studie Nanny. Die Studie Nanny helpt bij het inplannen van het huiswerk en leert uw kind verschillende studievaardigheden aan. Ook is er ruimte voor persoonlijke begeleiding bij het maak- en leerwerk. Aan het einde van de middag wordt het maakwerk besproken en het leerwerk overhoord.

De voordelen van een Studie Nanny

  • Individuele begeleiding

De leerlingen worden individueel begeleidt (of als u een Studie Nanny besluit te delen, in groepjes van maximaal 6 leerlingen); dat betekent dat ze alle aandacht krijgen die ze verdienen en dat de tijd optimaal benut kan worden

  • Professionele Studie Nanny’s

Alle Studie Nanny’s zijn afgestudeerde pedagogen of psychologen en hebben bij ons een interne opleiding genoten

  • Studiebegeleiding op maat

De frequentie van de studiebegeleiding wordt aangepast aan de behoefte van uw kind. Meestal kan het aantal dagen per week geleidelijk worden afgebouwd.

  • Altijd op de hoogte

Via ons eigen leerlingvolg- en communicatiesysteem blijft u altijd op de hoogte van de voortgang van uw kind. Ook kunt u via dit systeem 24/7 met uw Studie Nanny communiceren

Hoe kan ik me aanmelden voor opvang aan huis en huiswerkbegeleiding?

Op de website van Studie Nanny at Home kunt u de profielen van onze Studie Nanny’s bekijken. Heeft u een geschikte Studie Nanny in uw regio gevonden, dan kunt u via de site een bericht sturen naar de betreffende regiomanager. Hij of zij neemt vervolgens contact met u op en maakt met u een afspraak voor een intakegesprek, waarbij u samen bespreekt waar uw kind behoefte aan heeft en hoe de Studie Nanny uw kind kan helpen. Tot slot wordt er een contract opgesteld en kan de Studie Nanny met uw kind aan de slag gaan. 

Meer weten over opvang aan huis en huiswerkbegeleiding van een Studie Nanny?

Heeft u ook interesse in een Studie Nanny? Kijk dan op www.studienannyathome.nl voor meer informatie. Indien u nog vragen heeft, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord!