Studiebegeleiding aan huis

Heeft uw kind problemen met school? Moeite met een bepaald vak, of met het inplannen van huiswerk? En kunt u zelf niet de tijd vrijmaken om uw kind te helpen? Kies dan voor studiebegeleiding aan huis! Studie Nanny at Home biedt professionele studiebegeleiding voor kinderen vanaf groep 5 tot aan het examenjaar van de middelbare school.

Individuele begeleiding

Bij Studie Nanny at Home wordt niet in groepsverband gewerkt; uw kind wordt individueel begeleidt door de Studie Nanny. Hierdoor heeft de Studie Nanny alle tijd om uw kind de aandacht te geven die het nodig heeft, en kan de tijd optimaal benut worden.

Studie Nanny at Home slider 2

Vertrouwde omgeving

Studiebegeleiding aan huis vindt altijd bij u thuis plaats, en dus niet op een externe locatie zoals bij de meeste huiswerkinstituten het geval is. Dat betekent dat uw kind zich in een vertrouwde omgeving bevindt. Studiebegeleiding aan huis is niet alleen fijn voor het kind zelf, maar ook voor u; u weet namelijk altijd waar uw kind zich bevindt, en u hoeft zich geen zorgen te maken over brengen en ophalen.

Frequentie studiebegeleiding aan huis

Geen twee kinderen zijn hetzelfde. Hoe vaak uw kind begeleiding nodig heeft zal dan ook per situatie verschillen, en zal ook afhankelijk zijn van de andere wekelijkse verplichtingen van uw kind; muzieklessen en sport hoeven natuurlijk niet opgegeven te worden!

Wij adviseren om te beginnen met twee tot drie dagen per week studiebegeleiding aan huis. Daarbij moet u er rekening mee houden dat kinderen die net beginnen met studiebegeleiding aan huis, in de meeste gevallen al een achterstand hebben opgelopen. Het is dan ook zaak om die achterstand zo snel mogelijk in te lopen. Uiteraard is het na de beginperiode altijd mogelijk om de frequentie rustig af te bouwen. Voor kinderen die aan het leren zijn voor hun examens raden wij een frequentie van vijf dagen per week aan. Zo kan op een consequente manier naar de examens worden toegewerkt, en kan uw kind zich optimaal voorbereiden.