Studiebegeleiding thuis

Problemen op school kunnen veroorzaakt worden doordat uw kind bijvoorbeeld moeite heeft met het inplannen van het huiswerk of het leren voor toetsen. Wanneer u zelf niet altijd de tijd kunt vinden om uw kind te helpen, dan biedt studiebegeleiding thuis uitkomst. En daarvoor bent u bij Studie Nanny at Home aan het juiste adres.

Studie Nanny at home opleiding informatie

 

De voordelen van studiebegeleiding thuis

Bij Studie Nanny at Home wordt uw kind een paar middagen per week individueel begeleidt door de Studie Nanny. Hierdoor heeft de Studie Nanny alle tijd om uw kind de aandacht te geven die hij of zij nodig heeft, en kan de tijd optimaal benut worden. Er wordt aandacht besteedt aan verschillende studievaardigheden, waardoor uw kind gaandeweg zelfstandiger leert werken en uiteindelijk geen begeleiding meer nodig heeft.

Hoe vaak krijgt mijn kind studiebegeleiding thuis?

Elk kind is anders. De frequentie van studiebegeleiding thuis wordt dan ook geheel op de behoefte van uw kind afgestemd. Natuurlijk is de frequentie ook afhankelijk van de andere verplichtingen van uw kind; de studiebegeleiding kan gewoon om de muzieklessen en sportactiviteiten van uw kind heen worden gepland. In de meeste gevallen begint men met twee tot drie dagen per week studiebegeleiding thuis. Natuurlijk is het na de initiƫle fase altijd mogelijk om de frequentie geleidelijk aan af te bouwen.