Wat u moet weten over studievaardigheden

Zelfstandig en effectief kunnen leren is niet voor elke leerling even vanzelfsprekend. Daarom biedt Studie Nanny at Home uw kind de mogelijkheid om alle benodigde studievaardigheden aan te leren. Gewoon thuis, in een vertrouwde omgeving.

Top studiebegeleiding is vanaf nu mogelijk

Belangrijke studievaardigheden

Het beschikken over bepaalde studievaardigheden wordt steeds belangrijker in het hedendaagse onderwijs. Het onder de knie krijgen van deze studievaardigheden zorgt ervoor dat leerlingen betere cijfers halen, makkelijker bijblijven op school, en efficiënter met hun tijd om gaan. Denk bijvoorbeeld aan het beheren van de schoolagenda, het inplannen van het huiswerk, het maken van samenvattingen, boekverslagen en werkstukken en het effectief leren voor overhoringen en toetsen.

Studievaardigheden aanleren met een Studie Nanny

Een Studie Nanny kan uw zoon of dochter alle bovengenoemde studievaardigheden aanleren. Dit gebeurd in de vorm van studiebegeleiding aan huis, een paar middagen per week na schooltijd. Uw kind gaat aan de slag met het huiswerk, en er wordt aandacht besteed aan het aanleren van de studievaardigheden. Aan het einde van de middag wordt het maakwerk besproken en het leerwerk overhoord. De studiebegeleiding heeft als doel dat uw kind uiteindelijk zelfstandig en effectief leert studeren.

Over de Studie Nanny’s

Alle Studie Nanny’s hebben een afgeronde WO master gedaan in de richting van psychologie, pedagogiek of een soortgelijke studie. Daarnaast hebben zij allemaal een interne opleiding gevolgd bij de Maltha Groep, waarbij niet alleen studiebegeleiding, maar ook veiligheidskunde, omgangskunde, etiquette en leerstoornissen aan bod komen. Hierdoor kunnen onze Studie Nanny’s uw kind een professionele en optimale begeleiding bieden.

Meer weten over het aanleren van studievaardigheden?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel voor een vrijblijvend gesprek naar 030-2740430.