Top nanny

Zoekt u een top nanny? En dan het liefst iemand die uw kind een optimale begeleiding kan bieden bij het maken van huiswerk? Bij Studie Nanny at Home bent u aan het goede adres!

Studie Nanny at Home slider 3

 

Wat mag ik verwachten van een top nanny van Studie Nanny at Home?

Een Studie Nanny at Home verzorgt studiebegeleiding aan huis voor kinderen uit groep 5 tot en met het examenjaar van de middelbare school. Uw kind wordt begeleid bij het inplannen van het schoolwerk en het aanleren van de benodigde studievaardigheden. Het maak- en leerwerk wordt gecontroleerd, overhoord en besproken. Alle Studie Nanny’s hebben een speciale opleiding gevolgd. Ze weten alles over aanleren van studievaardigheden, ontwikkelingsstoornissen, omgangskunde en etiquette, en beschikken over een BHV-diploma.

Wanneer vindt de studiebegeleiding plaats?

De studiebegeleiding vindt ’s middags na schooltijd plaats. De frequentie is afhankelijk van de behoeften van uw kind; meestal raden we aan om te beginnen met twee tot drie dagen per week; op die manier kunnen eventuele achterstanden op school snel worden weggewerkt. Het aantal dagen per week kan uiteraard geleidelijk aan worden afgebouwd.

Wat zijn de voordelen van een top nanny van Studie Nanny at Home?

  • Het is niet meer nodig om uw kind naar de buitenschoolse opvang of een huiswerkinstituut te sturen;
  • Met een top nanny krijgt uw kind alle aandacht die hij of zij verdiend, wat de schoolresultaten ten goede komt;
  • Dankzij het leerlingvolgsysteem kunt u de voortgang van uw kind goed in de gaten houden, en bovendien eenvoudig met uw top nanny communiceren.

Interesse?

Heeft u ook interesse in een top nanny? Neem contact met ons op.