Vrijblijvend gesprek met de Studie Nanny

Vind je het ook belangrijk dat je kind leert hoe hij of zij slimmer en beter kan plannen, leermethodieken toe te passen en wil je dat gewoon het liefste thuis? Dan is Studie Nanny at Home iets voor jouw kind(eren).

Studie Nanny at Home verzorgt professionele studiebegeleiding aan huis voor kinderen uit groep 5 t/m het examenjaar van de middelbare school.

 

 

Geïnteresseerd? Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis wat meer vertellen. Vul het formulier in voor een afspraak.

  De heerMevrouw

  Uw naam (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

   

   

   

  Waarom Studie Nanny at Home voor mijn kind?

  • Uw kind(eren) worden professioneel begeleid, maar in plaats van op een externe locatie, gewoon thuis óf in het huis van uw vrienden. Ze bevinden zich dus altijd in een vertrouwde en veilige omgeving.
  • U kunt een groepje van maximaal 6 kinderen samenstellen, denk hierbij aan vrienden van uw zoon/dochter óf aan de kinderen van uw eigen vrienden. U kunt een Studie Nanny dus delen.
  • Via ons online leerlingvolg-en communicatiesysteem kunt u dagelijks meekijken met wat uw zoon/dochter heeft gedaan en de dagrapportage van de Studie Nanny lezen. Ook kunt u via dit systeem communiceren met de Studie Nanny.
  • Al onze Studie Nanny’s zijn afgestudeerde pedagogen of psychologen en hebben daarna een interne opleiding doorlopen.

  De studiebegeleiding is voor zowel de basisscholieren als de middelbare scholieren gericht op het ‘leren leren’. Kinderen van de basisschool leren spelenderwijs leren aan de hand van funworkshops, terwijl middelbare scholieren leren studeren voor nu én later met behulp van digitale E-trainingen. Daarnaast krijgen ze persoonlijke aanwijzingen bij het maken van hun huis- en leerwerk.