Hoe ziet een middag van een middelbare scholier eruit?

wat-is-een-studie-nanny-at-home

 

Middelbare scholieren: Leren studeren voor nu én later

‘Leren studeren’ staat deze middag centraal. Het is belangrijk dat uw kind op een juiste en efficiënte manier zijn studie carrière kan invullen. Uw kind zal hierdoor sneller en met beter resultaat zijn of haar schoolcarrière doorlopen.Hoe ziet een middag van een middelbare scholier eruit?

Uw kind gaat tijdens deze middag zelf aan de slag met het huiswerk voor de volgende dag en het leerwerk voor de toetsen van de komende week. Daarbij wordt uw kind ‘on the job’ gecoacht door de Studie Nanny. De Studie Nanny besteedt aandacht aan verschillende studiemethodieken en studievaardigheden, zoals de planning, mindmappen en het maken van zijn eigen proefrepetitie. Onze Studie Nanny levert maatwerk en houdt rekening met de behoefte van uw kind.

Naast deze begeleiding krijgen u én uw kind toegang tot onze online studievaardigheidstraining, Study Vision Online. Uw kind kan hier ook mee aan de slag op de dagen dat de Studie Nanny er niet is! U als ouder kunt hierbij via het ouderdashboard  meekijken met de vorderingen van uw kind.

 

SmartsCool: Study Vision Online

Study Vision Online bevat digitale E-trainingen voor het ontwikkelen van planvaardigheden, studiemethodieken en studievaardigheden waarbij efficiënt en slim leren centraal staat. Leerlingen kunnen op ieder moment van de dag aan de slag met de training met de “look en feel” van een game achtige wereld.  Ze hebben via iedere computer, tablet of smartphone toegang tot de training. Hierbij leren ze vele nieuwe vaardigheden die helpen om het schoolwerk op een slimme en efficiënte manier aan te pakken.

Voorbeelden van onderwerpen zijn: Studiegewoonten, planning, een tekst leren, een toets maken, faalangst enz.

 

Heeft mijn kind een leerprobleem?

Loopt het niet lekker met uw kind op school, maar weet u niet waar het aan ligt? Onze Studie Nanny’s zijn opgeleid in het signaleren van leerproblemen.