Wat mag een Studie Nanny kosten?

In deze tijden, waarin gezinnen vaak uit tweeverdieners bestaan, is er een grote behoefte aan naschoolse opvang. Veel ouders zijn in de veronderstelling dat kinderopvang en nanny’s te duur zijn. Maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. De Studie Nanny’s van Studie Nanny at Home verzorgen niet alleen naschoolse opvang, maar ook huiswerkbegeleiding voor uw kind(eren). Op deze pagina geven we u inzicht in de aanpak, werkwijze en kosten van een Studie Nanny.

 Overgang groep 8 naar middelbare school

 

Wat doet een Studie Nanny precies?

De Studie Nanny geeft professionele huiswerkbegeleiding voor kinderen vanaf groep 5 tot en met het examenjaar van de middelbare school. Uw kind leert om huiswerk in te plannen en hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. Er worden studievaardigheden aangeleerd, zoals hoe je het beste kunt leren voor toetsen en hoe je boekverslagen moet maken. Het maakwerk wordt gecontroleerd en besproken, en het leerwerk wordt overhoord. De Studie Nanny zorgt voor dat extra steuntje in de rug waar zo veel kinderen behoefte aan hebben.

Hoe vaak komt de Studie Nanny langs?

Hoe vaak de Studie Nanny langs komt, is afhankelijk van de behoefte van de leerling. Voor de ene leerling is één middag per week voldoende, de andere leerling heeft behoefte aan twee of drie middagen per week. In veel gevallen wordt er begonnen met drie middagen per week, om eventuele achterstanden op school snel in te kunnen halen. Daarna wordt de frequentie geleidelijk afgebouwd naar één keer per week.

Wat zijn de Studie Nanny kosten?

De Studie Nanny kosten beginnen bij €57.- per dag per kind. Er komen dan nog wel wat eenmalige kosten voor eventuele hulpmaterialen bij, zoals de online trainingen van Studie Vision Online. De uiteindelijke kosten zijn natuurlijk afhankelijk van de frequentie van de huiswerkbegeleiding, maar u heeft al voor slechts €250.- per kind per maand een Studie Nanny aan huis.

Meer weten over Studie Nanny’s?

Wilt u graag meer informatie over een Studie Nanny en de bijbehorende Studie Nanny kosten, neemt u dan gerust contact met ons op. Het is tevens mogelijk om direct een vrijblijvend intakegesprek aan te vragen.