Je eigen Studie Nanny/Coach at Home® praktijk starten

Studie Nanny/Coach at Home® valt onder de paraplu van de Maltha groep, welke al ruim 37 jaar specialisten in leerproblemen zijn en begeleiding op maat bieden.

Studie Nanny/Coach at Home® heeft als doel om kinderen van groep 5 t/m eind middelbare school te helpen “om slimmer te leren, maar niet harder”. Dit doen we met drie diensten:

  • Spelenderwijs leren leren vanaf groep 5 t/m 8 (groepen van max. 6 leerlingen)
  • Studiebegeleiding aan huis
  • Begeleiding bij leerproblemen

Als Studie Nanny/Coach at Home® geef je de begeleiding aan huis voor minimaal 3 uur per middag. Deze exclusieve service bieden wij aan in heel Nederland.

Samen met enthousiaste en gedreven zelfstandigen willen wij groeien. Ben jij een afgestudeerde HBO/WO (ortho)pedagoog, psycholoog of onderwijskundige met affiniteit voor het onderwijs en leerproblemen én ben je toe aan het opstarten van je eigen studiepraktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse in je eigen Studie Nanny/Coach at Home® praktijk?

Spreekt het concept je écht aan? Stuur een mail naar CEO Willem Maltha: wdrmaltha@instituutmaltha.nl en geef aan in welke stad je een eigen praktijk zou willen starten, motivatie en je CV. Aan de hand van je interesse zullen wij telefonisch contact met je opnemen en kunnen wij een gesprek inplannen.

 

Download hier de vragenlijst